Po i ndiqnin në det këmba-këmbës, policët bien në det, trafikantët e drogës dëgjojnë ndërgjegjien dhe i shpëtojnë

377

Një çudi ka ndodhur në brigjet e Malagës, ku oficerët e policisë spanjolle u shpëtuan në mes të detit nga trafikantët e drogës.

Këta të fundit po ndiqeshin në det por pas përplasjes së dy anijeve, efektivët e policisë kanë rënë në det.

Duke kuptuar edhe rrezikun, trafikantët e drogës kanë dëgjuar ndërgjegjien e tyre duke u kthyer pas për të ndihmuar agjentët të dilnin nga deti. Për më shumë ndiqni pamjet spektakolare.