Piratët rrëmbejnë katër anëtarë të ekuipazhit nga një cisternë greke

153

Piratët sulmuan një cisternë greke të naftës në brigjet e Togos dhe rrëmbyen katër anëtarë të ekuipazhit, tha Marina e Afrikës Perëndimore.

Siç thuhet, piratët sulmuan cisternën në orët e para të mëngjesit dhe morën peng katër detarë.

Rrëmbimi ndodhi vetëm dy ditë pas një sulmi të ngjashëm në ujërat e Beninit fqinj.

Përveç dy filipinasve, janë rrëmbyer edhe një grek dhe gjeorgjian, konfirmoi Marina.

Një roje sigurie raportohet se ishte plagosur në sulmin nga piratët.