Peshkatari e shpëton nga rrjeta, balena i bën gjëmën

145
Një peshkatar kanadez është vrarë tragjikisht nga një balenë vetëm pak minuta pasi e shpëtoi nga rrjeta. 59-vjeçari bashkë-themeloi ekipin e shpëtimit të balenave të Campobello 15 vite më parë dhe njihej për punën e tij të rrezikshme dhe dhe ishte gjithmonë i gatshëm për të rrezikuar jetën e tij për të shpëtuar atë të balenave.

“Sapo balena u lirua ajo bëri një rrokullisje të madhe që i dha goditjen fatale për jetën Joe Howlett,”-ka thënë kreu i grupit të shpëtimit, kapiteni Mackie Greene.