Përmbytje të mëdha në Itali, raportohet për dhjetëra të vdekur

141
Shiu i fuqishëm i rënë gjatë natës dhe në mëngjes në Kalabri, nga Corigliano deri në Rossano, ka shkaktuar përmbytje masive në shtëpi dhe rrugë, duke marrë me vete makina dhe njerëz. Autoritetet italiane akoma skanënjoftuar për jetë të humbura pormediat raportojnë për dhjetëra persona të zhdukur që janë marrë nga uji. Shumë prej të rrezikuarve ndodhen në zonën e lungomares dhe në Rossano, ku njerëzit nuk kanë mundur që të dalin nga banesat për shkak të ujit.