Përleshje masive në kampin gjerman mes shqiptarëve dhe afganëve

128
Një rrahje masive ka ndodhur mbrëmë në një strehim të refugjatëve në Kassel – Calden. 70 shqiptarë janë rrahur kundër 300 afganëve. Sipas mediave gjermane, ngjarja ka ndodhur të dielën në një rrahje masive në të cilën janë të përfshirë disa qindra njerëzit e kombeve të ndryshme. Ballafaqimi i dhunshëm u nxit në mesditë në sportel të ushqimit. Sipas policisë, 14 persona janë plagosur, duke u përfshirë edhe tre policë. Siç thotë policia në mbrëmje , pjesëmarrësit përdorën ndër të tjera edhe shkopinj dhe vendi u mbulua me gaz lotsjellës.