Nuk besoi kur i thanë se do binte, përfundon në fund të shkallëve

265

Një djalë i ri në Kanada e mori një mësim të mirë pasi shpërfilli paralajmërimin e babait të tij dhe u rrëzua në akull menjëherë pas hapave të para.

Incidenti i këtij djali ndodhi pak para orës 7 të mëngjesit në Montreal më 19 nëntor dhe u kap nga një kamerë e sigurisë në shtëpi.

Pamjet tregojnë se burri ishte duke ecur me shumë kujdes fillimisht kur sapo ka hedhur disa hapa ka përfunduar në fund të shkallëve

Babai e ka paralajmëruar të ketë shumë kujdes kur të dalë po ai nuk i ka kushtuar aspak rëndësi informimit dhe ka nxituar duke përfunduar në fund të shkallëve.

Ai fillon të bjerë dhe përfundon në fund të shkallëve në pak sekonda duke pësuar një goditje të mirë.