Ngjyra trend e flokëve për 2018

1587
Dëshironi të ndryshoni pamje? Provoni flokët lejla e errët. Kjo ngjyrë është një nga tendencat për vitin 2018.
Mund të shkojnë mjaft dhe me prerjet e shkurtra të flokëve, por edhe ato mesatare e të gjatë. Lejlaja është një nuancë e thellë dhe transformuese me efekt të madh.
Zbuloni nuancat e lejlasë më të bukura të momentit.
Flokët e gjatë me ngjyrë lejla mund ti kombinoni mjaft bukur me një baluke, ndërsa tek flokët e shkurtër shkon shumë lejlaja e errët. Edhe nuanca e ngrohtë e lejlasë është e mrekullueshme për flokët e gjatë dhe me onde. Shfletoni galerinë e fotove.