Nesër do të lexoni/ Këshilltari i ish-presidentit Bush: Ja si e ka marrë Sorosi pushtetin në Rumani

Një dokumentar me 7 seri që tregon sesi në Rumani “aktivistët e Sorosit kanë përdorur kryqëzatën anti-korrupsion për të marrë e mbajtur pushtetin, pa pasur nevojë të fitojnë zgjedhjet”.
Një nga OJQ amerikane më prestigjioze, Grupi Research Capital, e drejtuar nga një ish-asistenti i Presidentit Bush, ka realizuar një dokumentar të plotë mbi praninë dhe ndikimin e miliarderit Soros në Rumani. Ky dokumentar me titull “Fantazmat rumune të Sorosit”, një film me 7 seri që ka filluar të shfaqet në Rumani, në dhjetor 2017 në programin “Mashtrime dhe Drejtim i Gabuar” ndërkohë që seria VI është shfaqur në 8 shkurt 2018.
“Fantazmat e Sorosit” janë mijëra burra e gra që kanë shkuar për studime jashtë Rumanisë me paratë e Xhorxh Sorosit dhe kur janë kthyer në Rumani janë emëruar në poste të rëndësishme në administratën publike ose kanë hapur OJQ. Në këtë dokumentar, autori jep prova dhe fakte rrëqethëse, duke iu referuar shumë studimeve, librave, faqeve të internetit, rumune e të huaja. Një nga burimet më të besueshme është ...


Për më shumë  lexoni nesër në Gazetën "Telegraf"