Nepal, avioni rrëzohet në Kathmandu, 38 të vdekur dhe 23 të plagosur

34
Një avion i kompanisë private bengaleze US-Bengla Airlines, i cili fluturonte mes Dacca dhe Kathmanduse, u rrëzuar pranë aeroportit ndërkombëtar të Nepalit.
Policia ka njoftuar që bëhet fjalë për 38 të vdekur, 23 të plagosur dhe 10 të humbur.
Aksidenti ndodhi pak para se avioni të ulej në aeroportin ndërkombëtar të Kathmandu.