Në qiellin australian shfaqet një dritë sferike misterioze

137
Një dritë misterioze në formë sferike ka ndriçuar qiellin Australian të Canberra-s.
Video e postuar në Reddit tregon sferën e dritës teksa shfaqet në qiell gjatë stuhisë mbrëmjen e së dielës dhe zhduket menjëherë në ajër.
Disa shikues spekulojnë se incidenti është një fenomen jashtëtokësor e ndërsa ekspertët sugjerojnë se është një dikuri meteorologjike që njihet si “vetëtima sferë”.
Pavarësisht debateve të shumta, astronomi Brad Tucker nga Universiteti Kombëtar Australian tha për ABC se nuk mendon që është diçka që ka të bëjë me alienët.