Në kërkim të pasurisë së Pablo Escobar, zhytësit gjejnë nëndetësen e drogës, brenda saj ka…

220
Dy ish-agjentë të CIA-së në kërkim të pasurisë së humbur prej 50 miliardë eurosh të Pablo Escobar, besohet se kanë gjetur “një nga nëndetëset e tij të zhdukura”.
Escobar, që ishte bosi kryesor i drogës në botë, fitonte 320 milionë euro në javë në vitet e 80’a dhe besohet se furnizonte 80% e SHBA-së me kokainë.
Në përpjekjet më të fundit për të gjetur paratë e humbura të tij, ish-agjentët Doug Laux dhe Ben Smith kanë folur me vendas të cilët punuan si ngarkues në njërën nga nëndetëset e tij, për të gjetur më shumë informata, shkruan Gazeta Express.
Në një video të publikuar në YouTube, vendasit iu tregojnë agjentëve se ku mund të jetë nëndetësja në oqean.
Escobar jo vetëm që i përdorte këto nëndetëse për operacionet e tij, por edhe për t’i ikur shtetit dhe ligjit.