Takimi nga afër në ujërat e Arnhem, në Australi, midis dy peshkatarëve dhe një peshkaqen balenë. Kafsha i afrohet varkes e qetw dhe kureshtare, duke lënë gjithashtu ta përkëdhelin burrat që janë në bord, të cilët filmojne skenën, të befasuar nga takimi i papritur, me smartfonët e tyre.

Imazhe evocative nga lartësia e marrë nga droni që tregojnë madhësinë e gjitarit te ujrave, prej rreth 6 metrash.