Ndërron jetë prezantuesi i njohur italian, Fabrizio Frizzi

311
Ka ndërruar jetë në moshën 60-vjecare prezantuesi i njohur italian, Fabbrizio Frizzi.

Lajmi konfirmohet nga familja e tij, ndërsa mësohet se Frizzi vdiq pas një hemorragjie cerebrale.
“Faleminderit Fabrizio për të gjithë dashurinë që na dhurove”, shkruajnë bashkëshortja, Carlotta, vëllai Fabio dhe familjarët e tjerë të tij.
Frizzi prezantoi gjatë karrierës së tij 73 programe.
Por, programet e tij më të famshme janë Miss Italia (1988-2002) dhe (2011-2012) si edhe emisioni ”L’Eredita”’.