Muskujt e saj i kanë zili edhe futbollistët

290
Quhet Bakhar Nabieva dhe është një modele azero-ukrainase. Ajo është padyshim femra me më shumë muskuj në këmbët e saj.
23-vjeçarja ka rrëfyer për mediat vendase se kur ishte në shkollë tallej nga vajzat dhe djemtë për këmbët e saj të holla. “Kjo më nxiti që të punoja fort në palestër për të arritur këtë që kam sot”, – tha ajo.