Kanë dalë së fundmi pamjet e aksidentit në të cilin u përplas makina e presidentit të Moldavisë, Igor Dodon.

Ka qenë një kamion ai që ka goditur një makinë në një mot të lagësht pranë qytetit të Strasenit dhe u më pas u përplas me makinën e presidentit.

Kreu i Shërbimit shtetëror të Sigurisë, Anatloie Golea, tha se presodenti Dodon ka pësuar vetëm disa gërvishtje dhe ka disa hematoma nga aksidenti, që ndodhi në veri të kryeqytetit moldav, Kishiniev.

Megjithatë pamjet e aksidentit janë vërtetë të frikshme.