Meteorët/ Spektakël mahnitës qiellor deri më 6 nëntor

142

Spektakli, sapo ka nisur! Prej mbrëmjes së 12 tetorit e deri në javën e parë të nëntorit, një shi meteorësh do të përfshijë planetin tonë duke dhuruar një spektakël të vërtetë qiellor çdo mbrëmje.

Sipas mediave britanike, nëse koha do të jetë e kthjellët dhe pa re, shiu i meteorëve mund të shihet edhe në tokë me sy të lirë. Yjet do të të krijojnë një shfaqje të vërtetë qiellore gjatë natës këtë javë, falë shiut të meteorëve.