Meghan Markle, ja kapelja e saj e parë në Royal Ascot, modelet e vecanta të eventit me kuaj

157

Ka zgjedhur një kapele bardhe e zi Maghan Markle, në daljen e saj të parë në Royal Ascot. E qeshur dhe gjithë sharm Dukesha e Sussex, një muaj pas martesës së saj, ka bërë daljen e saj zyrtare në eventim me të famshëm të botës.

Ky eveniment botëror i jep mundësinë pjesëmarrësve të tregojnë dhe të nxjerrin në pah modelet e reja të kapeleve, që edhe këtë vit nuk kanë munguar.

Në eventi përveç Harry kanë marrë pjesë edhe Carlo dhe Camilla dhe Mbretëresha Elisabetta, që ka zgjedhur ngjyrën e verdhë.

C_2_fotogallery_3088829_18_image

C_2_fotogallery_3088829_19_image

C_2_fotogallery_3088829_20_image

C_2_fotogallery_3088829_1_image

C_2_fotogallery_3088829_4_image

C_2_fotogallery_3088829_2_image

C_2_fotogallery_3088829_0_image

C_2_fotogallery_3088829_9_image

C_2_fotogallery_3088829_8_image

C_2_fotogallery_3088829_7_image

C_2_fotogallery_3088829_6_image

C_2_fotogallery_3088829_3_image

C_2_fotogallery_3088829_5_image

C_2_fotogallery_3088829_10_image

C_2_fotogallery_3088829_11_image

C_2_fotogallery_3088829_12_image

C_2_fotogallery_3088829_13_image