Manhattan/ Helikopteri përplaset me pallatin

241

Një helikopter u rrëzua nga një gradaçelë në Manhattan raporton departamenti i zjarrfikëses në Nju Jork.

Përplasja ka ndodhur në zonën 51st Street dhe në 7 Avenue, pranë sheshit të njohur Times Square.

Departamenti i Zjarrëfikësve të New Yorkut e quan alarm të nivelit të dytë aksidentin e helikopterit me gradaçelën.

Sipas departamentit, nuk ka viktima deri më tani.