Dy shqiptarë janë arrestuar ditën e sotme nga policia angleze pasi akuzohen për grabitje me armë.

Dy shqiptarët e arrestuar janë Fabion Kuçi dhe Azen Dajçi. Dy personat akuzohen se kanë kryer grabitje me armë në veri të Londrës.

Në momentin e arrestimit shqiptarëve ju janë kapur edhe armë zjarri.