Lajm i keq për Bullgarinë, rezulton shteti më dembel në Evropë

174
Një lajm i keq ky për Bullgarinë. “Daily Mail” në një artikull të tij e konsideron Bullgarinë si vendin më dembel në Europë.
Sipas një sondazhi, 78% e të rriturve që jetojnë në këtë vend ballkanik pretendojnë se nuk merren fare me ushtrime sportive.Ndërsa vendi i ftohtë Suedia sipas sondazhit rezulton më aktivi.
Nëntë në dhjetë vetë që jetojnë në vendin me aq shumë pyje e frekuentojnë palestrën dhe qëndrojnë aktivë gjatë javës, sipas kërkimeve.
Banorët e Mbretërisë së Bashkuar renditen nga mesi në bazë të përgjigjeve që kanë dhënë 28 mijë të rritur në të gjithë vendin. 
Ndërsa Shqipëria dhe Irlanda renditen pranjë njëra-tjetrës, tek 34%.

Lajm i keq për Bullgarinë, rezulton shteti më dembel në Europë