Krijesa misterioze që po vë në dyshim shkencëtarët

235
Ekspertët e UFO-logjisë në Rusi janë të bindur se kjo krijesë është një alien. Peshkatarët e Sosnovoborskit e kanë gjetur krijesën në brigjet e lumit. Shkencëtarët janë të habitur. Nuk duket si peshk dhe as si zog. Por ndërsa ufologët janë entuziastë, shkencëtarët janë me këmbë në tokë. “Është një krijesë tokësore, thjesht nuk e kemi përcaktuar se çfarë,” thonë ata.