Kosovë: VV në aksion, thërret qytetarët në telefon për protestë

173
Aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje,dega në Shtime, një ditë para protestës gjithëpopullore të opozitës janë mobilizuar për të mbledh sa më shumë protestues. Ata po i thërrasin në telefon qytetarët për të marr konfirmimet e fundit para nisjes së organizuar për në Prishtinë.
Rikujtojmë se tri partitë opozitare, Lëvizja Vetëvendosje, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nisma për Kosovën, kanë paralajmëruar nesër protestë gjithëpopullore në Prishtinë nga ora 14, për të protestuar siç thonë ata për shtet me sovranitet dhe kundër qeverisë antikushtetuese.