Komisioneri Hanh dënon dhunën në protestën e opozitës në Kosovë

96
Komisioneri i BE-së për zgjerim dhe fqinjësi, Johanes Hahn e ka dënuar përshkallëzimin e dhunshëm në protestat e sotme të organizuara nga partitë opozitare të Kosovës, transmeton Indeksonline.

Ai tha se lëndimet e raportuara dhe dëmtimi i pronës publike janë të papranueshme. Hahn ftoi palët për përmbajtje dhe t’i kthehen dialogut politik përmes mjeteve demokratike.