Koalicioni i qendrës së djathtë, ka shpallur fitoren në zgjedhjet në Portugali

135
Koalicioni i qendrës së djathtë ka shpallur fitoren në zgjedhjet ne Portugali, transmeton agjencia e lajmeve Asociated Press. Rezultatet e anketës për daljen në vendet zgjedhore kanë treguar se koalicioni qeverisës është larg para partisë socialiste që është në opozitës. Koalicionin qeveritar ” Portugalia përpara ” përbëhet nga Partia Social Demokrate e kryeministrit Pedro Passos Coelho dhe Partia Popullore konservatore .