Kirurgu i harron gjilpërën brenda në kraharor, vdes pas 1 muaji

187

Një familje në Tenesi ka hedhur në gjyq spitalin Centennial TriStar, pasi familjari i tyre vdiq për shkak të një gjilpëre që kirurgu kishte harruar brenda kraharorit yë tij.

John Burns Johnson, 73 vjeç, nga Lafayette bëri operacion në zemër në TriStar. Dhe kur ndërhyrja prj 9 orësh përfundoi kirurgu, Dr. Sreekumar Subramanian, kuptoi se jo të gjitha gjilpërat e tij u hoqën.

Kirurgi rihapi qepjen dhe Johnson iu nështrua një operacioni tjetër prej 3 orësh por nuk arrit që ta hiqte gjilpërën.

Padia thotë se kirurgu e mbylli plagën pas nxjerrë gjilpërën dhe ajo nuk e heq deri në ditën e autopsisë.

Johson ndërroi jetë 1 muaj pas operacionit në zemër.

Në padi gjithashtu thuhet se muaji i fundit i jetës së tij ishte ‘i dhimbshëm, i panevojshëm dhe i gabuar’.

Padia u paraqit nga e veja, djali dhe vajza e Johnson.