Kinemaja në zi, vdes aktori amerikan Powers Boothe

640
Është ndarë nga jeta në moshën 68 vjeçare aktori amerikan Powers Boothe, njohur mbi të gjithë për rolet e tij prej ‘të keqi’.
Boothe kishte fituar një Emmy në 1980 për interpretimin e tij të Tim Jones në miniserinë ‘Guyana Tragedy’.

Së fundmi ai kishte interpretuar në filma si ‘Sin City dhe ‘The Avengers’. Ne e kujtojmë ndër të tjera edhe për interpretimin në Tombstone.

Aktori vdiq për shkaqe natyrale në shtëpinë e tij në Los Angeles të dielën, njofton independent. Një ceremoni private do të behet edhe në Texas, në vendin e tij të origjinës, njoftojnë burimet.