Kështu është The Wall, televizori i parë modular me microLed 146 polësh

276
Samsungu prezantoi The Wall, një televizor modular me microLed, i cili lejon një definicion më të mirë në ngjyra dhe tone më ndriçuese dhe të zezë më të thellë. Me teknologjinë microLed nuk kërkohet mekanizmi i ndriçimit në panel, meqë çdo Led i vogël ka një aftësi për të qenë vetë burimi i dritës. Për më tepër nuk harxhon dhe i jep kohëzgjatje më të madhe ekranit. Duke qenë se është modular televizori mund të përshtatet në madhësi të ndryshme. Në panair u prezantua një model 145 polësh, po dimensionet u rregulluan sipas shijeve të përdoruesit.

Samsungu prezantoi The Wall, një televizor modular me microLed, i cili lejon një definicion më të mirë në ngjyra dhe tone më ndriçuese dhe të zezë më të thellë. Me teknologjinë microLed nuk kërkohet mekanizmi i ndriçimit në panel, meqë çdo Led i vogël ka një aftësi për të qenë vetë burimi i dritës. Për më tepër nuk harxhon dhe i jep kohëzgjatje më të madhe ekranit. Duke qenë se është modular televizori mund të përshtatet në madhësi të ndryshme. Në panair u prezantua një model 145 polësh, po dimensionet u rregulluan sipas shijeve të përdoruesit.

Samsungu prezantoi The Wall, një televizor modular me microLed, i cili lejon një definicion më të mirë në ngjyra dhe tone më ndriçuese dhe të zezë më të thellë. Me teknologjinë microLed nuk kërkohet mekanizmi i ndriçimit në panel, meqë çdo Led i vogël ka një aftësi për të qenë vetë burimi i dritës. Për më tepër nuk harxhon dhe i jep kohëzgjatje më të madhe ekranit. Duke qenë se është modular televizori mund të përshtatet në madhësi të ndryshme. Në panair u prezantua një model 145 polësh, po dimensionet u rregulluan sipas shijeve të përdoruesit.


U shqua edhe mbërritja e Bixby-t, asistenti virtual i Samsungut, që ishte një sukses i Samsung galaxy S8 dhe që tani do të shtrihet në të gjithë produktet si p.sh televizorë. Bixby lehtëson ndërveprimin mes televizorit dhe përdoruesit që do të mund ta përdorin përmes komandave të zërit për të operuar me aparatin. Gjithashtu u shquan funksione të reja të platformës IoT të samsungut, smartthings për të menaxhuar televizorët dhe aparate në mënyrë sa më të thjeshtë. Panairi CES do të hapet zyrtarisht nesër dhe do të mund të shijohen risi në një sërë stendash që shtrihen në një hapsirë prej 225 mijë metra katrorë në këtë ekspozitë.