Kamioni i mbushur me 157 trupa të kalbur braktiset në zonën e banuar

290
A trailer carrying more than 100 bodies of unidentified people is driven through the streets of Guadalajara after being taken from the winery of the prosecutor's in Guadalajara and transferred to the Jaliscience Institute of Forensic Sciences in Tlaquepaque, on Sptember 17, 2018. - Mexican authorities were scrambling to find a parking spot Monday for a truck carrying more than 100 unidentified bodies whose fetid smell has been infuriating residents in the city of Guadalajara. The refrigerated trailer -- rented when morgues in the country's second-largest city hit full capacity -- was parked for two weeks at a warehouse in the downtrodden neighborhood of Duraznera, on the city outskirts, until residents complained of the stench and the flies it attracted. . (Photo by Ulises Ruiz / AFP)ULISES RUIZ/AFP/Getty Images

Zyrtarët në Meksikë kanë nisur hetimet pasi një kamion i mbushur me 157 kufoma njerëzisht është braktisur në një fushë.

Trupat u ngakuan në kamionin frigoriferiknë Jalisco pasi në morg nuk kishte më hapësorë dhe u vendosën pas një ndërtese banimi.

Banorët filluan të ankoheshin për erën ndërsa zyratrët po hetojnë sesi kamioni me kufomat përfundoi atje.

Edhe pse trupat mbaheshin në frigorifer procesi vetëm ngadalëson dekompozimin dhe nuk e ndalon atë krejtësisht.

Shumë prej trupave tashmë ishin kalbur plotësisht pasi janë gjetur në varre masive në të gjithë shtetin.