John Kerry: Shpresoj të vendoset paqja dhe stabiliteti në Turqi

147

Duke folur nga Moska, ku ai është duke propozuar një opracion të kordinuar SHBA-Rusi kundër terrorizmit në Siri, Sekretari Amerikan i Shtetit John Kerry ka ofruar komente të shkurtra në lidhje me situatën e krijuar në Turqi. “Ne kemi qenë të angazhuar shumë të thellë në diskutime gjatë gjithë ditës me ministrin e jashtëm rus Sergei Lavror dhe dëgjova pak a shumë për atë që mund të ketë ose nuk mund të ketë ndodhur në Turqi. Nuk mundem të jap një koment lidhur me atë që ka ndodhur, por shpresoj që në Turqi të rivendoset paqja dhe stabiliteti”