Jepini fund dilemës, ja kur është momenti ideal për të konsumuar frutat

224
Të gjitha e dimë se frutat janë një ndër ushqyesit më të rëndësishëm të organizmit tonë. Mendoni se frutat mund t’i konsumoni në çdo kohë? Por e vërteta është se nëse duam t’i marrim të gjitha vitaminat nuk duhet t’i konsumojnë në çdo moment.
Dilema është se kur duhen konsumuar, në fund të një vakti, apo në vend të një ëmbëlsire apo si mes vakt?
Sipas ekspertëve, se momenti ideal për të ngrënë fruta është mëngjesi, apo dhe mes vakti. Megjithatë duhen dëgjuar kërkesat e trupit. Por momenti më pak i rekomanduar është në fakt darka. Zgjatja në kohë e tretjes mund ta bëjë më të rëndë vaktin pikërisht kur trupi përgatitet të pushojë gjatë natës.