Ja si shqyen ariu krahun e njeriut

334
Ky është momenti kur një rusi iu shqye krahu nga një ari në kafaz. Idioti rus injoroi paralajmërimet e miqve të tij dhe shkoi të prekte kafshën në kafaz.
Videoja u bë në Murmanskaya Oblast, një qytet larg në veri të vendit ku duket njeriu teksa ulëret pasi ariu i mbërthen krahun.
Sekonda më parë dëgjohen shokët e tij teksa i bërtas: “Idiot mos e bëj atë gjë!” në momentin kur ai po i afrohej ariut.