Ja si ishte Aeroporti i Brukselit përpara sulmeve terroriste

326
Kamerat e sigurisë kanë fiksuar momentin e terminalit përpara se të ndodhnin sulmet terroriste në Bruksel, ku duket prania e shumë njerëzve duke ecur qetësisht. E realizuar në mëngjesin e së martës në orën 7.58 kjo foto del të jetë e vetëm disa sekondave para se vetëvrasësit me bombë Ibrahim El Bakraoui dhe Najim Laachraou të hidhnin vetën në erë. Vetëm disa sekonda më pas, shpërthimet do të mirrnin jetën e 34 personave dhe do të plagosnin dhjetëra të tjerë.