Ja si duket nga brenda Mercedes-Benz A-Class i ri

616
Në një ngjarje në Gjermani, Mercedes-Benz ka publikuar zyrtarisht imazhet e brendësisë së gjeneratës së katërt të A-Class.
Nëse ju duket se dizajnin e brendshëm e keni parë diku, kjo vjen pasi që shumë linja janë kopjuar nga modeli C-Class si dhe disa detaje nga S-Class. Çfarë bie në sy më shumë janë ekranet e rrafshët të cilët qëndrojnë drejt, si dhe pesë vrimat e ventilimit.