Ja kush është ambasadorja seksi e Botërorit 2018, modele dhe prezantuese në Rusi

288

Viktoria Lopireva do të jetë ambasadorja e Botërorit 2018. Ajo është një prezantuese televizioni në Rusi, si dhe modele e aktore. Gjithashtu, ajo është zgjedhur edhe Miss Rusia në vitin 2003.

ambasadore e boterorit

Ajo do të marrë pjesë në çdo ceremoni të kompeticionit, si dhe do të promovojë çdo traditë dhe zonë të Rusisë. Viktoria do të jetë imazh i vendit, dhe do të marrë pjesë në evente të ndryshme bamirësie apo edhe si vullnetare.

ambasadore e boterorit1

 

ambasadore e boterorit2

 

ambasadore e boterorit3

 

ambasadore e boterorit4

 

ambasadore e boterorit5