Italiani zbulon “stilin shqiptar”/ Shmang faturën 25 mijë euro, me vetëm një magnet

257

Një resident i Prunetos, me origjinë argjentinase është paditur nga karabinierët për vjedhje të rëndë dhe të vazhduar.

Sipas të dhënave të Policisë, i akuzuari kishte instaluar një magnet tek aparati që maste sasinë e energjisë elektrike të konsumuar. Personi i ndaluar nga Policia menaxhonte një aktivitet që merrej me reklamime.

Karabinierët dhe teknikë të kompanisë energjetike “Enel” kanë llogaritur se i akuzuari nuk ka paguar 25 mijë euro nga faturat e energjisë.