Shkelma, grushte guximin dhe ka denoncuar burrin e saj, një shqiptar 30-vjecar, jeta me të cilën ishte shndërruar në ferr.

Pas denoncimit policia ka arrestuar shqiptarin 30 vjecar me inicialet  S. F., resident në Villorba. Gruaja italiane, 27-vjecare ka treguar se ai e dhunonte vazhdimisht, madje edhe e kërcënonte se do ta vriste fare. Në kuadër të dëshmisë dhe të verifikimit të fakteve, duke e konsideruar rrezik edhe për fëmijët e vegjël, policia vendosi ta cojë atë pas hekurave.

Policia i bën apel gjithë grave, motrave dhe bijave që të mos heshtim përballë dhunës të cdo natyre qoftë, për të mbrojtur jetën e tyre dhe të fëmijëve.