Itali/ Me dokumente false drejt Anglisë, arrestohet shqiptari

215

Një shtetas shqiptare është arrestuar në aeroportin e Catanias në Itali.

Sipas mediave lokale, shqiptari me emrin Ladimir Muça, 44 vjeç ishte bërë gati të udhëtonte drejt Londrës, me dokumente identifikimi greke false.

Agjentët e kontrollit doganor dyshuan mbi origjinalitetin e dokumentit të paraqitur nga shquptari, pasi nuk korrespondonte absolutisht me origjinalin dhe pas verifikimeve rezultoi se ishin false..

Shqiptari fillimisht u arrestua dhe pas disa procedurash hetimore u la sërish i lirë.

Image