I arratisuri bie nga tavani pikërisht në dhomën ku policia po bënte kontrollin

187

Këto pamje tregojnë momentin kur një i dyshuar i kërkuar nga policia dhe që fshihet në një papafingo i hap vetes probleme pasi bie nga papafingua direkt në dhomën ku policët po bënin kontrollin, shkruan, Daily Mail.

Matty Walsh, 24 vjeç, ishte në një festë me disa miq kur dëgjoi një goditje në derë dhe dikush bërtiste “policia”, në atë moment njëri nga grupi u zhduk.

Ai tha se nuk kishte asnjë ide se kush ishte miku i tij, se si ai erdhi atje, ose ku shkoi, kur policia trokiti në derë në Rochdale, Mançester.

Por ai tha se policia erdhi dhe deklaroi se po kërkonin një të dyshuar të dyshuar disa çaste para se të dëgjohej një zhurmë e madhe nga tavani.

Një vrimë u shfaq në çati dhe suvaja ra mbi oficerin e policisë dhe një këmbë njeriu u var në tavan. Z. Walsh, nga Rochdale, tha: “Ne kemi dëgjuar një plasaritje dhe policia tha, ‘kush është në çati’? “Nuk kishte rrugëdalje dhe ai zbriti dhe u shoqërua nga policia”.

Personi në fjalë u arrestua për shkak se kishte shkelur urdhrin e kufizimit të lëvizjes që i ishte vendosur më herët nga policia.

Pavarësisht se bëhej fjalë për një situatë arresti të gjithë të pranishmit në momentin e ngjarjes nuk reshtën dot të qeshurat.

Pavarësisht se bëhej fjalë për një situatë arresti të gjithë të pranishmit në momentin e ngjarjes nuk reshtën dot të qeshurat.