Hero, e shpëtoi nga zjarri në ndërtesë, zjarrfikësi rikthen macen në jetë

169

Një zjarrfikës është bërë viral në mediat sociale pasi video e tij duke u përpjekur të ringjallë një mace u publikua në internet. Ai e shpëtoi kafshën shtëpiake nga një zjarr i tmerrshëm. Të paktën 35 njerëz të ndërtesës historike dhe 2 kafshë shtëpiake u shpëtuan në fillim të kësaj jave në Tver, Moskë. Macja u helmua shumë nga tymi dhe kur zjarrfikësit e nxorën nga banesa ishte pa ndjenja. Një nga zjarrfikësit i erdhën në ndihmë duke larë fytyrën e maces me ujë nga një pellg dhe më pas duke i vendosur aparatin e frymëmarrjes për ti dhënë ajër kafshës.Për fat të mirë, metoda funksionoi dhe macja u rikthye në jetë.