Një autobusë me ruristë italianë në kushte të panjohura deri më tani është përfshirë në flakë.

Zjarri u shfaq në një autobus në rrugën Heraklion – Lasithi pak para Neapolis.

Shërbimi zjarfikës ishte i shpejtë dhe ka eliminuar shpërthimin e autobusit.Për fat të mirë nuk ka të lënduar.