Gjermania rikthen Shengenin përpara samitit të G7

177

Samiti i G7 në Bavari, Gjermania rikthen Shengen deri më 15 Qershor, kjo për shkak të frikës se mund të ketë protestues të dhuenshëm gjatë mbajtjes së punimeve të samitit. Gjermania deklaron se do të ketë kontrolle në kufi. Samiti i G7 do të mbahet më 7 dhe 8 Qershor në Bavari