Francois Hollande, Franca shpallë tri ditë zie

138
Presidenti i Francës, Francois Hollande, ka thënë se sulmet e okrestruara terrroriste në Paris që kanë lënë të vrarë, sipas shifrave zyrtare mbi 127 persona, kanë qenë një “akt lufte” të kryera nga Shteti Islamik.

Ndërsa, në nderim të viktimave, presidenti ka shpallur tre ditë zie në Francë. Sipas Hollande, sulmet e kryera nga tetë terroristë janë organizuar dhe planifikuar nga jashtë.