Franca avancon, hapet ‘bordello e kukullave të seksit’, do të habiteni sesa kushton një orë

271

Jeni mërzitur nga bordellot tradicionale dhe kërkoni diçka të re?

Tani është e mundur. Jo vetëm me staf njerëzor, tanimë bordellot e kukullave të seksit duket se po përhapen me ritme të shpejta në të gjithë botën pas hapjes fillimisht në Barcelonë dhe në Angli.

Sipas faqes së internetit të “Xdolls”, detajet e vendndodhjes të bordellos së re janë sekrete dhe e vetmja mënyrë për të shkuar, është duke prenotuar fillimisht në internet.

 Ju merrni vendndodhjen vetëm pasi rezervimi juaj konfirmohet.

Procedura që vjen më pas është e thjeshtë. Një recepsionist ju drejton për në zonën tuaj të relaksit, ku të pret kukulla e seksit që i përputhet kërkesave të tua.

Një orë me një nga këto kukulla do t’ju kushtojë 89 euro dhe kostoja prej dy orësh është 149 euro.

Aktualisht ekzistojnë tre kukulla seksi me bazë silikoni, të quajtur Lily, Sofia dhe Kim.

ey_45.jpg

e45y_w45.jpg

se5_tyqw35.jpg