FOTO/ Urdhri i gjykatës, policia e Kosovës rrethon banesën e Albin Kurtit

109
Policia e Kosovës ka rrethuar banesën e Albin Kurtit tek Parku i Qytetit në Prishtinë. Kjo pasi, Kurti ka refuzuar të shkojë në të gjitha seancat ku është i akuzuar për hedhje të gazit lotsjellës.
Deputetët e Vetëvendosjes, Albin Kurti, Albulena Haxhiu, Donika Kadaj – Bujupi dhe Faton Topalli pritet që të paraqiten në gjykim për hedhje të gazit në Kuvendin e Kosovës.
Herën e kaluar gjykata ka urdhëruar që ai të sillet me forcë, ndërsa njësoj ka vepruar edhe deputetja Donika Kadaj-Bujupi