SHBA-Një zhytje në mes të peshkaqenëve për ti dhënë ndihmë kafshëve që kishin ngecur në grepat e peshqve.

Vetëm me duar të mbuluara me doreza burrat i kanë hequr peshkaqenëve grepat që kishte në gojë dhe trup.

Këta zhytës i përkasin fondacionit “The Black Jaguar-White Tiger”, organizata jo fitimprurëse, e regjistruar në Meksike dhe në SHBA, dhe që mbron kafshët.

E lindur në 2003 fondacioni ka shpëtuar deri tani më shumë se 500 specie të ndryshme kafshësh.