Fitorja e Serbisë, Vuçiç: Urime për futbollin tonë, e merituam

168
Shqipëria ka pësuar humbje prej 2:0 në Elbasan Arena, duke i pranuar dy golat në minutat shtesë të takimit. Fitorja e serbise ne Elbasan Arena i ka gëzuar tej mase serbët, në veçanti kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vucic, i cili edhe përkundër se ishte i ftuar ta ndiqte ndeshjen nga tribunat, preferoi ta ndiqte nga Beogradi. Vucic ka reaguar menjëherë me një postim në Twitter, duke përgëzuar ekipin e Serbisë për fitoren, të cilën e quajti fitore të rëndësishme.
“Urime për futbollin tonë, e meritoi fitoren dhe një lojë e ndershme që tregoi ndeshja sonte”, Kryeministri i Serbisë Vucic në Twitter.