Donald Trump: Unë jam si Berlusconi

198
Kandidati për president i SHBA-ve Donald Trump ka deklaruar në një interistë për mediat italiane se i pëlqen Berlusconi. Në intervistën e dhënë për Sky Tg24 Trump ka folur për fushatën e tij si dhe është ndalur tek ngjashmëria me “kavalierin”. “Berlusconi më pëlqen, është një njeri i zoti. A ngjaj unë me të? Besoj se në disa gjëra jemi të ngjashëm”, ka thënë Trump.