Donald Trump shkon në zyrat e CIA

138
Në ditën e tij të parë të punës si President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump do të vizitojë sot Agjencië Qëndrore të Inteligjencës (CIA).
Trump ka qenë kritik me CIA-n dhe agjencitë e tjera të Inteligjencës pas pretendimeve të tyre se Rusia ka ndrikuar në rezultatin e zgjedhjeve në SHBA.
Pas deklaratave kundërshtuese nga të dyja palët, në takimin e sotëm të Trump me drejtuesit e CIA pritet një normalizim i situatës.
Pas vizitës së tij në zyrat e CIA, Presidenti amerikan ka qenë në Katedralen Kombëtare të Uashingtonin së bashku me familjen e tij dhe zv/Presidentin e SHBA Mike Pence.