Deputeti zvicerian tallet me shqiptarët

233
Fluksi i emigratëve në vendet e BE-së është shndërruar në temën e ditës, por ndërsa politika zyrtare e Unionit dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor, prej nga nisen një numër i madh azilkërkuesish po merr masa për t’i frenuar, një deputet zvicerian ka vendosur të bëjë shaka. Një deputet zvicerian është tallur me azilkërkuesit shqiptarë që kërkojnë azil në Gjermani, Zvicër dhe vende të tjera të Bashkimit Europian. Chrisoph Moergeli ka postuar në “Facebook”, një foto nga eksodi i shqiptarëve në vitet ’90, të cilën e ka shoqëruar me komentin: “Po vijnë profesionistët…”