Del në sipërfaqe kisha 400-vjeçare në Meksikë, pas rënies së nivelit të lumit

201
Por gjatë ditëve të fundit, ai ka transportuar pasagjerë kuriozë për të parë mbetjet e një kishe të epokës koloniale që ka dalë në sipërfaqe të ujërave. Kjo është hera e dytë që thatësira ka bërë që kisha të dalë në sipërfaqe. 
Në vitin 2002, niveli i ujit ra aq shumë aq që vizitorët mund të ecnin brenda kishës. Kisha mendohet se është ndërtuar në mesin e shekullit 16. Ajo është 61 metra e gjatë dhe 14 metra e gjerë, me mure të larta 10 metra.